Főbb szolgáltatásaink

Igény szerinti automaták, gépek építése

Szakképzett műszerészeink vállalják egyedi vevői igények szerinti, adott ruha-, könnyűipari termékek elkészítésére alkalmas gépek, varró automaták tervezését, valamint kivitelezését és a használatukhoz szükséges ismeretek oktatását. Igény szerinti lefogók készítését vállaljuk a JUKI gépek tekintetében a tervezéstől, egészen a kivitelezésig, amit a felhasználók már kész, programozott termelő eszközként kapják meg tőlünk.

Komplett géppark karbantartás, szerviz

Vállaljuk varrodák, varróműhelyek gépparkjának komplett karbantartását (nem csak JUKI gépek), szervizelését előzetes egyeztetés alapján, akár szerződéses alapon is.

Gépkorszerűsítés

Elavultnak számító ruhaipari gépeit, berendezéseit műszerészeink a rendelkezésre álló technikai, műszaki lehetőségek keretein belül a vevői/megrendelői igényeknek megfelelően átalakítják.

Hatékonysági vizsgálatok készítése

Cégünk szakemberei készségesen vállalják varrodák hatékonyságának vizsgálatát, eredményesség növelő javaslatok tételét, tanulmányok készítését a nagyobb kapacitás kihasználás érdekében.

Oktatótanfolyamok lebonyolítása

Korábban vagy a jövőben a cégünktől vásárolt JUKI gépek magas szintű kihasználása érdekében oktatótanfolyamokat szervez a cégünk, akár helyben akár budapesti telephelyén, annak érdekében, hogy a varrószemélyzet a varrógépek adta lehetőségekkel maximálisan tisztában legyen és az azok adta lehetőségeket teljes mértékben kihasználja.